6 идеи за коледен маникюр

коледен маникюр

Здравейте ,Слънчеви момичета ?

Мислихте ли за коледен маникюр?

Със сигурност вече сте помислили как ще се облечете и как ще се гримирате за срещите, които предстоят за края на годината, особено за коледните и новогодишни партита, но замисляли ли сте се как изглежда маникюрът ви?

Дори и да имате много малко събиране или да останете вкъщи, изберете най-добрия маникюр за сезона. Имате много възможности, от най-простите дизайни до тези, които могат да направят само професионалните маникюристи.

Ако се осмелявате и сте добри в рисуването, можете да направите своя маникюр сами, като ви трябват само инструменти като клечки за зъби или тънка четка, както и лак за нокти в любимия ви цвят и бял, сребърен или златист тон за завършване на декорацията.
Днес юе ви дадем 6 идеи за коледен маникюр.

Готови?

Хайде да го направим!

1.Червен коледен маникюр

червен колден маникюр


Това е може би най-лесният цвят за използване в коледното изкуство за нокти, защото комбинирайки го с бяло, можете да създадете класически коледен маникюр.

Това предложение изглежда по-добре на дълги нокти, защото така ще имате повече място зарисуване или поставяне на стикери за нокти,или можете да добавите една бяла линияза класически вид .

Разбира се, можете да си играете с декорациите, така че всяка да е различна. На изображението също има своето значение ,звезда и силует на Мини Маус, за които можете да използвате шаблон.

2.Красив коледен маникюр в зелено

Зелен коледен маникюр

Този тон е един от онези, които най-много представят сезона, като се започне от дървото и короната, но се използва и в декоративни елементи, подаръци и, разбира се, маникюр.

Както можете да видите, дизайнът, който предлагаме е много прост, защото четири нокътя са в този тон, а последният е в сребрист или златист с блясък. За да стане по-цветно, добавете малко искри и по желание , можете да сложите очертание на коледно дърво.

3.Коледен златен маникюр

3.Коледен златен маникюр

Няма празник без докосване на злато, така че ноктите също могат да светнат в този нюанс.

Въпреки че може да изглежда сложен, маникюрът, който предлагаме, не е толкова труден. Ако се вгледате внимателно, тя има два напълно златни нокътя и още два, украсени със звезди, които можете да направите с шаблони или лепенки за нокти. Последният, този на палеца, има различен цвят цвят.

4.Нежен коледен маникюр

Нежен коледен маникюр

В случай, че искате различен маникюр, не използвайте основен тон, за да се съсредоточите само върху декорацията. Този стил е идеален за момичета или тийнейджъри и тъй като е много прост, може да се направи у дома.

Както можете да видите, всеки нокът може да има своя собствена индивидуалност: цветни точки, звезди, червени връхчета и линии, създавайки много забавен ефект.

5.Коледен маникюр в бяло

Белият цвят прави нокътя ви платно, така че можете да добавите всякаква украса, която искате.

Както може би вече сте забелязали, това изкуство за нокти е много просто и със сигурност можете да го направите у дома. На бялата основа са отбелязани само точки с различни цветове, освен набезименният пръст
Това деликатно предложение за коледен маникюр е женствено и романтично, с детски нотки благодарение на елхата, нарисуване на единият нокът. Освен това има звезди, линии и точки.

бял коледен маникюр
сив коледен маникюр


6.Сив , стилен коледен маникюр


Това изкуство за нокти е модерно и елегантно и може да се комбинира перфектно с всяко облекло

За да изглежда по-красив, сивият тон трябва да е с матово покритие. Нокътът на безименния пръст е украсен с тънки червени, бели и черни линии, за да имитира коледен подарък.

Средният пръст има една линия, която предизвиква северен елен. Ако се вгледате внимателно, това изисква само две черни точки за очите, една червена за носа и две линии за рогата.

Ще се радваме да споделите с нас вашите идеи за коледни маникюри!

Прочетете още :

Лек за напукани пети в 3 лесни стъпки

4 – идеи за домашна маска за лице с краставица

Как да използваме етерично масло от лавандула за растеж на косата

3 thoughts on “6 идеи за коледен маникюр

  1. Pingback: 5 идеи за маникюр за Св Валентин - Maskite.net

  2. Pingback: Маникюр 2022 - 5-те най-нови тендеции - Maskite.net

  3. Pingback: 【 Как се прави красив френски маникюр 】- Mskite.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *