The Ordinary – серумът, който ме очарова

серум за лице

Здравейте слънчеви момичета?

В последно време доста нашумяха продуктите на The Ordinary, които обещават ако не чудеса то значително подобрение в кожата.

Това което ме спечели и ме накара да ги пробвам е, изцяло изчистената формула на продукта и разбира се доста икономичната цена.

Какво е серум за лице The Ordinary

серум за лице

За тези от вас които не са я срещали ще споделя, че The Ordinary e бранд на компанията DECIEM ,която е изцяло насочена да създава продукти с максимално изчистени формули за грижа за кожата.

Като казвам изчистени формули имам предвид, че буквално съдържат само съставките, които са необходими, без подобрители, без аромати и така нататък.

The Ordinary предлага широка гама от продукти от различен тип и за всеки тип кожа ,като се започне от кремове и се завърши до серуми за лице.

И ако се чудите ,от какво точно се нуждае Вашата кожа то The Ordinary предлагат подробен списък тук на продуктите с опътване ,как да се ползват ,кога да се прилагат ,с какво да се комбинират и при какви проблеми помагат.

Това за мен е голям плюс ,защото неправилното ползване на даден продукт ,може до доведе до нежелани ефекти върху нормалното функциониране на кожата.

Освен това всеки клиент има възможността да се свърже с тях ,ако има въпрос относно съставките на всеки продукт.

Друг плюс е и максимално изчистеният дизайн на опаковката, който представя самия серум за лице, а белите и светло сиви нюанси моментално символизират чистотата.

И третият най-голям плюс е, че в продуктите на DECIEM няма парабени, сулфати, минерални масла ,животински масла, оцветители, живак ,формалдехид и не тестват върху животни!

Няколко пъти съм Ви споменавала ,че имам смесена към мазна кожа с разширени пори и мнооого черни точки.

Съвсем случайно попаднах на видео в YouTube на Д-р Ширин Идрис, дерматолог от Нюйоркска клиника ,която представяше своята почистваща рутина за лице .

Един от продуктите беше серум на The Ordinary .

Направи ми впечатление визията на продукта и представянето му от страна на доктор Идрис и реших да потърся за какво иде реч .

Оказа се че ,The Ordinary е сравнително от скоро на българския пазар и аз побързах да се сдобия поне с един техен продукт .

След дълги чуденки накрая се реших да си взема серум против несъвършенства и разширени пори.

Още от първия ден започнах да го ползвам сутрин и вечер ,преди останалите помади.

Още на следващата сутрин ,след първото нанасяне ,забелязах че една дразнеща пъпка на брадичката почти е изчезнала .

Седмица по-късно, кожата ми получи по-изчисен тен ,а порите се бяха посвили.

Не бяха избезнали разбира се ,защото това е практически невъзможно.

Ще се запитате какво стана с черните точки.

Ами сякаш започнаха да излизат на повърхността и с лек натиск си излизаха изцяло.

Точного наименувание на серумът е Niacinamide 10 Zink 1.

Важно е да слагате слънцезащитен крем ,докато ползвате продуктите на The Ordinary и да спазвате препоръките за ползване ,защото много от продуктите им са фоточувствителни и при досег с пряка слънчева светлина могат да причинят петна по кожата или нежелани реакции .

Продуктите на The Ordinary може да поръчате директно от техния официален сайт, или в магазините на Douglas и Beauty Zone .

С изненада открих ,че вече и Douglas имат онлайн магазин така че, дори дамите от по-малките населени места ще могат да го пробват.

Ако се решите да пробвате някоя от помадите на The Ordinary ще се радвам да обменим опит и да чуя вашата история.

Успешна седмица? 

One thought on “The Ordinary – серумът, който ме очарова

  1. Pingback: Лек за напукани пети в 3 лесни стъпки - Домашни маски за лице,тяло и коса

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *