Какво представлява ултразвукова шпатула за лице?

ултразвукова шпатула

Здравейте ,Слънчеви момичета днес ще си говори за ултразвукова шпатула, виждам рекламата и на всякъде и ми стана любопитно.

Използването на ултразвукови шпатули за лице (или ултразвукови скрубери за кожа) е популярно устройство за лице в дневните спа центрове и салони от десетилетия. Сега на пазара има няколко марки за домашна употреба, прочетете статията ,за да разбере дали тази шпатула е полезна за вас и вашият тип кожа.

ултразвукова шпатула за лице мнение

Какво представлява ултразвуковата шпатула за лице:

Ултразвуковите устройства разполагат с вибрации до 30 000 Hz, които основно „изхвърлят“ замърсяванията от порите, докато ексфолират повърхността на кожата ви. Те също така са предназначен да накара любимите ви серуми за грижа за кожата да проникнат по-дълбоко в кожата ви за максимално усвояване и ефективност. При последователна употреба можете да лекувате следните кожни оплаквания с ултразвукова шпатула:

  • Запушени пори
  • Излишно омазняване на кожата
  • Черни точки и бели точки
  • Суха, лющеща се кожа
  • Неравномерен тен на кожат
  • Неравномерна текстура
  • Замърсена кожа
ултразвукова шпатула за лице

Няколко предимства на ултразвуовата шпатула за лице

1. Тя е по-нежна към чувствителна кожа.

Открихме, че жените с чувствителна кожа са нашата най-бързо растяща база от клиенти. Ако и вие сте с чувствителна кожа, ултразвукова шпатула за лице е прекрасна алтернатива на четките за почистване на кожата и личните инструменти за микродермабразио. Вие контролирате натиска, ъгъла и посоката на шпатулата, за да обработвате деликатно порите си, като се фокусирате върху проблемните зони и нежно ексфолирате кожата, без да я наранявате. Тъй като използвате вода или хидратиращ тоник със шпатулата, а не песъчлив ексфолиант, кожата ви ще се почувства изключително чиста и гладка след третирането.

2. По-хигиенично е за използване.

Ултразвукова шпатула за лице не използва четки, дискове или каквито и да било абразивни методи, които улавят мъртвата кожа и бактерии като толкова много други инструменти за красота. Просто почистете шпатулата след всяка употреба с антибактериална или алкохолна кърпичка или памук със спирт и я съхранявайте в кутията за съхранение.

3. Тя спомага на другите ви продукти за грижа за кожата да действат по-добре.

Серумите за грижа за кожата са пълни със скъпи и ефективни съставки, които насърчават оптималното здраве за вашата кожа. Проблемът е, че ако не ексфолирате правилно и не вливате серума си дълбоко в повърхността на кожата, серумът просто седи отгоре и не дава обещаните резултати.

Ултразвуковата шпатула помага продуктите за грижа на кожат да проникнат дълбоко в нея !

4. Поддръжката е по-достъпна.

Това устройство е лесно за почистване и съхранение. След като инвестирате в ултразвукова шпатула за лице, няма други текущи разходи – няма четки или остриета за смяна и има акумулаторна батерия.

5. Дава ви онова хубаво, чисто усещане след това.

Използването на ултразвукова шпатула за лице и виждането на нечистотиите, които са били извлечени от порите ви, е изключително удовлетворяващо и лицето ви ще се чувства скърцащо чисто, без да се зачервява от агресивно „търкане“.

Надявам се тази статия да ви е харесала , ще се радваме на вашите коментари

Прочетете още:

7 домашно приготвени маски за лице с етерично масло от чаено дърво

Как да използваме етерично масло от лавандула за растеж на косата

Как да се справим с бръчките

3 thoughts on “Какво представлява ултразвукова шпатула за лице?

  1. Pingback: 6 домашно приготвени маски за лице с кафе - Домашни маски за лице,тяло и коса

  2. Pingback: 【 4- идеи за домашна маска за лице с краставица 】 - Maskite.net

  3. Pingback: Пилинг за лице - кой е подходящия за вас - Maskite.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *