Как и какви подаръци да подберем за Коледа и Нова Година

подаръци

Кога да купувате подаръци за Коледно-Новогодишните празници?

Отговорът на този въпрос ни раздели на тези, които обичат да правят всичко предварително и тези, които пазаруват в последния момент. Според статистиката 10% от хората вече са се запасили с всичко необходимо за празника, възползвайки се от отстъпките на „Черен петък“. Почти една четвърт започват да се подготвят за 31 декември след около месец, за да не се притесняват за новогодишната нощ. 26% от хората, участвали в ново проучване, си дават две седмици, за да изберат подаръци за близки, а 16% – още по-малко, само една седмица.

Възможно е на 20-ти самите ние да гледаме прозорците в търсене на приятни малки неща за празника, но любимите хора искат да направят подаръци предварително, спокойно и с вкус. Особено на съпруга и съпругата.

Няма да спорим дали е трудно да направите най-добрия подарък за жена си за Нова година. От една страна, вие отлично си познавате вкусовете и желанията, от друга страна, през годините на съвместен живот, изглежда, вече всичко е дарено – от дизайнерско ухание до машина за кисело мляко. Нашата селекция от подаръци за вашата съпруга ще ви каже къде да търсите нови идеи в навечерието на 31 декември.

Комплект бельо

По-добър от красив комплект бельо може да бъде само комплект бельо, представен от любимия ви мъж. Но с неговия избор не са изключени проблеми. Ами ако формата не е правилната? Или чашата няма да седне? Или костите са неудобни? Ако изберете бельо за подарък на половинката си от онлайн магазин за дрехи evizabg.com за Нова година, трябва да разгледате моделите без вложки и кости. Стилът не е капризен, но благодарение на ивицата под чашките и широките презрамки запазва бюста. Какво сме всички за удобството! Комплектът също е атрактивен: сребристи звезди и блещукащи нишки са това, от което се нуждаете за новогодишната нощ.

Тениска с бродерия

Креативен подарък за Нова година за съпруга, която обича творчеството и ръчните изработки. Основният артикул в комплекта е спокойна домашна тениска с изрисувани звезди, облак и месец. Обло деколте, ниска линия на раменете – нищо необичайно. Необичайното е точно това, което една жена трябва да направи – със собствените си ръце. В комплект с дреха – комплект конци и инструкции за бродиране. Можете да бродирате ярките контури на шаблона, можете да запълните облака и месеца с кръстосани шевове или можете да измислите нещо свое, като свържете въображението.

Новогодишен подарък: внимавайте със знаците

Жените понякога са суеверни, така че нека си припомним какви подаръци са свързани с лоши поличби. Първо, часовникът – в китайската култура те уж отброяват оставащото време за получателя, но тук обещават кавга. Второ, ножове и остри предмети, които могат да внесат раздор в къщата. В Латинска Америка подобен подарък обикновено се възприема като намерение за „прекъсване“ на връзка с скъп човек. На трето място, носните кърпички водят до сълзи. Не обича много перли, празни портфейли или чанти и дори четки за коса.

Гореща СПА вана за крака

подаръци за коледа

Салон за педикюр със спа ваничка за крака в уюта на вашия дом.

Има три вида масаж: механичен, вибрационен и акупунктурен благодарение на специално покритие. Комплектът включва четири масажни ролки, пемза, накрайник с масажни топки. Инфрачервеното отопление работи за поддържане на температурата на водата по време на процедурата. С една дума, най-добрият подарък за съпругата за Нова година е за релакс и красота. Няма да ви се налага да почиствате след сесията дълго време: водата бързо се оттича през специален отвор, а подът е защитен от пръски от включената постелка.

Кутия за бижута

Хубав подарък за Нова година за вашата половинка, която обича бижутата, аксесоарите за дома и реда. Тази кутия е изработена под формата на цилиндрична кутия в приглушени цветове на Burberry. Вътре има три кръгли секции: има стойка за съхранение на пръстени, отделения за висулки и верижки и по-голяма ниша за обемни гривни. Кутията може да се постави на тоалетката или да се вземе със себе си при пътуване – има удобна дръжка за пренасяне.

Колагенови пачове

Дори и тя вече да ги има , този новогодишен подарък за жена ви няма да е излишен. Голяма опаковка от 60 броя издържа един месец при ежедневна употреба, така че скоро ще е необходим нов комплект за грижа за очите. Тези овлажняващи и подхранващи лепенки съдържат антиоксиданти, екстракти от тропически растения и златни частици – съставките, от които се нуждаете за лифтинг ефект, намаляват липсата черните кръгове и се борят с фините бръчки. А златната кутия с надпис за принцеса е готова подаръчна опаковка!

Калия в саксия

Класически подарък за момичета и жени на 8 март е букет, но тя няма да откаже цветя и на Коледа и Нова година. Особено ,ако цветовете ще я радват дълго време – домашното растение ще се справи с тази задача. Ние не предлагаме кактуси и орхидеи, а предлагаме екзотични кали с ярко жълт цвят. Това растение обича светлината, но не понася пряка слънчева светлина, изисква обилно поливане и често пръскане – нищо сложно и необичайно.

Комплект за маникюр

Комплект за маникюр е страхотен новогодишен подарък за вашата половинка. Има страхотен модел,който се състои от 6 от най-често използваните инструменти. Допълва се с тример (специална пинсета) и пинсета за вежди. Изглежда скъпо и стилно и е с отлично качество.

Защо комплектът е добър: пълен набор от инструменти, необходими за домашен маникюр ; еднакво подходящ както за мъже, така и за жени.

Маша за коса

подаръци

Модерен сиво-розова маша може да се превърне в подарък за Нова година на съпругата ви. Създава красиви вълни в косата и действа нежно върху тях. Благодарение на керамичната повърхност, машата прави стилизиране без проблеми дори на гъста и непокорна коса. След това, след няколко минути, косата отново става копринена и приятна на допир, като след посещение в салон за красота. Това се улеснява не само от широките структурни завои на машата, но и от високата мощност на нагряване от – 240 ° C.

Безжични слушалки

Ако жена ви все още нямаше безжични слушалки, не е нужно да започвате веднага с тези на Apple за 300-400лв- ами ако не ги хареса? Нашата версия на подарък за жена Ви е слушалка с добър звук и удобни форми в ярък коледен цвят. Побират се в ушната мида и осигурява звук с дълбок бас и ясен и висок. Слушалките имат бутони за превключване на песни, регулиране на силата на звука и отговор на повикване, а с помощта на вградения микрофон можете да говорите или да давате команди на гласови асистенти. Слушалките работят без зареждане около 20 часа, а за да заредите батерията, просто ги поставете в калъфа.

Домашни пантофи

Уютни домашни обувки в новогодишен червено-бяло-зелен дизайн – с рибени кости и скандинавски шарки. Ботуши-чехли ще ви стоплят през хладния сезон – няма да замръзнете в тях, ако отскочите до балкона или излезете на верандата в селска къща. Не само топла, но и мека, отвътре – изкуствена козина.

Стим моп

„Моп“ не звучи като най-добрия подарък за жена за новата година. Да, романтиката не е достатъчна, но наистина е полезна джаджа, която улеснява почистването. Мопът се справя с мръсотията дори на труднодостъпни места, а чрез смяна на приставките в комплекта може да се използва за обработка на мебели, праене на тъкани . За да започнете, просто трябва да напълните резервоара с вода, да включите устройството и да регулирате подаването на пара.

Направихме няколко предложения за подаръци. Надяваме се, че сме Ви били полезни.

Пожелаваме Ви весели празници и незабравима Новогодишна нощ!

ПРОЧЕТЕ ОЩЕ :

4 – идеи за домашна маска за лице с краставица

6 домашно приготвени маски за лице с кафе

Какво представлява ултразвукова шпатула за лице?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *