Защо мицеларна вода PLANT LINE ?

Мицеларна вода с екстракт от роза
[products per_page=“4″]

Една от основните стъпки към красив тен е почистването на лицето. Пазарът на козметика и почистващи продукти е нападнат от различни почистващи гелове за лице и препарати за отстраняване на грим с масла и други съставки. Но един от продуктите, който се радва на голяма популярност сред потребителите и вече се превърна в класика на почистването на лицето, е мицеларната вода.

Мицеларна вода PLANT LINE с роза и алое вера нежно премахват грима. В същото време премахва излишният себум, матира и премахва водоустойчив грим, без да дразни очите.

Толкова просто. В една стъпка.

Мицеларна вода: състав

Основните активни компоненти на мицеларната вода са мицелите. Те са микроскопични частици, които се образуват при взаимодействието на повърхностноактивните вещества с водата. Мицелите премахват и най-малките частици себум, грим и градски замърсявания, оставяйки приятно усещане за чистота и лекота на кожата.

Мицеларната вода често включва допълнителни компоненти, които правят този продукт по-ефективен и полезен за кожата.

Мицеларна вода 3 в 1, съдържаща сок от алое вера, не само нежно премахва замърсяванията и токсините от повърхността на кожата, но и я овлажнява , изключително подходяща за чувствителна кожа. Философията на марката PLANT LINE се намира в подбора на оптималните комбинации от 100% натурални масла и екстракти. Поради тази причина продуктите на PLANT LINE са подходящи за деликатна грижа за трудна кожа.

Как се използва мицеларната вода?

Мицеларна вода с екстракт от роза

Мицеларната вода е може би най-лесният за използване продукт за грижа за всеки тип кожа. Напоете памучен тампон с мицеларна вода, внимателно избършете лицето и ГОТОВО!

Кожата е чиста и порите отново дишат.

Избягвайте директен контакт с очите при отстраняване на клепачите.

Препоръчително е да почиствате лицето си два пъти на ден: сутрин, когато се събудите и вечер, когато вече не планирате да напускате дома си. Почистването може да бъде единично или на няколко етапа. Сутрин трябва да бъдете по-нежни, защото през нощта порите не се натоварват толкова, колкото през деня. Вечер е необходимо по-задълбочено почистване, особено ако сте свикнали да се гримирате.

Как да изберем мицеларна вода?

В гамата PLANT LINE можете да намерите мицеларна вода за всички типове кожа или специално създадена за нормална и комбинирана кожа.

Мицеларната вода с екстракт от роза за всички типове кожа нежно почиства и благодарение на съдържанието на екстракт от лайка в състава си, омекотява кожата , тя е страхотно допълнение в грижата за кожата.

Мицеларната вода за нормална и комбинирана кожа съдържа екстракт от алое вера, който има охлаждащ ефект, тонизира и матира кожата. Мицеларната вода не само премахва замърсяванията и фон дьо тена, но и постига овлажняващ детоксикиращ ефект.

За какво се използва ?

Това е прост, достъпен и универсален начин за почистване на кожата.

Ползите от мицеларната вода

Нежно почиства. Всеки ден експертите на PLANT LINE създават ефективни продукти, които работят в хармония с кожата, придавайки й красота и младост.

Подходяща е за премахване на грим от очите. Формулите на PLANT LINE са преминали успешно клинични изпитания под наблюдението на офталмолози, така че може да се използва за премахване на грим от деликатната кожа на клепачите.

Бързо и удобно. Малко количество от нея е достатъчно, за да премахнете грима от лицето.

[products per_page=“4″]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *