Подходящите дрехи за спорт

Спортът е здраве

* Спортното облекло не трябва да ограничава движенията ви.

* Фитнесът включва изпотяване, така че е важно дрехите да са добре пропускливи за влага.

* Нещата за спорт не трябва да са малки, за да не притискат части от тялото по време на спорт.

* Самочувствието и желанието за спорт ще са сигурни, ако имате красиви фитнес костюми. Тогава самочувствието ще бъде гарантирано.

* Тениските и горнището поддържат добре гърдите. Ето защо трябва да се обърне специално внимание на момичетата със средни и големи гърди.

* Обърнете внимание на клинове и бричове за спорт. В края на краищата, това е удължен вариант на спортно облекло (не шорти) ще ви предпази от наранявания, когато тренирате със спортно оборудване.

* Дрехите с мрежести части насърчават лекотата по време на тежки тренировки.

* Кадифените костюми с много кристали и бродерии не са подходящи за тренировки във фитнес залата. Строги мрежести елементи, ярки ивици или интересен дизайн ще добавят яркост към спортното облекло.

Подходящи материи за спортно облекло

Материалите за производството на фитнес облекло са доста разнообразни. Въпреки че някои хора препоръчват памучни дрехи, ние искаме да разсеем мита за ползите от естествените тъкани в спорта. Въпреки факта, че материята абсорбира влагата, в средата на тренировката може да забележите, че дрехите ви са напълно мокри. Това може да доведе до настинки и дразнене на кожата. Освен това такива дрехи бързо се разтягат и избледняват.

За йога избирайте дрехи за фигурата, които няма да ограничават движенията или да изпъкват по време на тренировка. Топовете и тениските с деколтета също не са подходящи за тези класове: тъй като може да ви е неудобно да правите някои упражнения по време на тренировка.

Най-добрият вариант за йога:

* спортно горнище

* клин и тясна тениска

Или:

Спортен гащеризон с дълъг ръкав или горнище с тениска

Клин за спорт

Клиновете за спорт се превърнаха в неизменна част от женския гардероб. Сега те се носят не само в залата, но и във филмите, за разходка из града, на море или в гората. Можете да изберете абсолютно всякакви опции, защото сега има много. За тренировка, страхотен модел клин с мрежа, който създава допълнително охлаждане по време на горещи тренировки.

Благодарение на ярките и плътно прилепнали горнища и рашгардове, ще можете да подчертаете красивите си форми и да получите комфортно усещане по време на занятията. Освен това, благодарение на гумичката, не можете да се притеснявате, че горната част или рашгардът ще се изплъзнат по време на тренировка – за това са се погрижили предварително производителите – сте в безопасност. Също така няма причина за притеснение, че скъсените модели ще сплескат гърдите. Само вижте как този стилен топ или строг рашгард подчертава женствените форми. И можете да скриете корема, допълвайки горната част с клин. В този комплект можете не само да отидете на тренировка, но и да отидете сред природата или да се разходите по брега.

Накрая искаме да ви напомним, че фитнес залата е стая с много огледала. И ако не ви харесва отражението в огледалото, тогава желанието за спорт ще избледнее.

Поглезете се с красиви спортни дрехи и бъдете привлекателни по пътя към подобряване на тялото си!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *