The Ordinary – серумът, който ме очарова

0
2201

Здравейте слънчеви момичета,

В последно време доста нашумяха продуктите на The Ordinary, които обещават, ако не чудеса, то значително подобрение в кожата.

Това, което ме спечели и ме накара да ги пробвам е изцяло изчистената формула на продукта и, разбира се, доста икономичната цена.

Какво е The Ordinary?

За тези от вас, които не са я срещали, ще споделя, че The Ordinary e бранд на компанията DECIEM, която е изцяло насочена да създава продукти с максимално изчистени формули за грижа за кожата. Като казвам изчистени формули, имам предвид, че буквално съдържат само съставките, които са необходими без подобрители, без аромати и така нататък.

The Ordinary предлага широка гама от продукти от различен тип и за всеки тип кожа – като се започне от кремове и се завърши до киселини.

И ако се чудите, от какво точно се нуждае Вашата кожа, то The Ordinary предлагат подробен списък (тук) на продуктите с опътване как да се ползват, кога да се прилагат, с какво да се комбинират и при какви проблеми помагат.

Това за мен е голям плюс, защото неправилното ползване на даден продукт, може до доведе до нежелани ефекти върху нормалното функциониране на кожата. Освен това всеки клиент има възможността да се свърже с тях, ако има въпрос относно съставките на всеки продукт.

Друг плюс е и максимално изчистеният дизайн на опаковката, който представя самия продукт, а белите и светло сиви нюанси моментално символизират чистотата.

И третият най-голям плюс е, че в продуктите на DECIEM няма парабени, сулфати, минерални масла, животински масла, оцветители, живак, формалдехид и не тестват върху животни.

Няколко пъти съм Ви споменавала, че имам смесена към мазна кожа, с разширени пори и мнооого черни точки.

Съвсем случайно попаднах на видео в YouTube на Д-р Ширин Идрис, дерматолог от Нюйоркска клиника, която представяше своята почистваща рутина за лице. Един от продуктите беше серум на The Ordinary.

Направи ми впечатление визията на продукта и представянето му от страна на доктор Идрис, и реших да потърся за какво иде реч.

Оказа се, че The Ordinary е сравнително от скоро на българския пазар и аз побързах да се сдобия поне с един техен продукт.

След дълги чуденки, накрая се реших да си взема серум против несъвършенства и разширени пори.

Още от първия ден, започнах да го ползвам сутрин и вечер преди останалите помади. Още на следващата сутрин след първото нанасяне, забелязах, че една дразнеща пъпка на брадичката почти е изчезнала.

Седмица по-късно кожата ми получи по-изчисен тен, а порите се бяха посвили. Не бяха избезнали, разбира се, защото това е, практически, невъзможно.

Ще се запитате какво стана с черните точки. Ами, сякаш започнаха да излизат на повърхността и с лек натиск си излизаха изцяло.

Точного наименувание на серумът е Niacinamide 10% + Zink 1%.

Важно е да слагате слънцезащитен крем, докато ползвате продуктите на The Ordinary и да спазвате препоръките за ползване, защото много от продуктите им са фоточувствителни и при досег с пряка слънчева светлина могат да причинят петна по кожата или нежелани реакции.

Продуктите на The Ordinary може да поръчате директно от техния официален сайт ил в магазините на Douglas и Beauty Zone.

С изненада открих, че вече и Douglas имат онлайн магазин, така че дори дамите от по-малките населени места ще могат да го пробват.

Ако се решите да пробвате някоя от помадите на The Ordinary, ще се радвам да обменим опит и да чуя вашата история.

Успешна седмица!

 

Остави ми коментар :)

Please enter your comment!
Моля, въведете Вашето име тук