Маникюр 2022 – 5-те най-нови тендеции

маникюр 2022








Здаравейте слънчеви момичета ?

Днес ще си поговорим за маникюр 2022 и новите тенденции.

Модния маникюр за 2022 ще разчита отново на класиката- в тенденциите се появяват женствени червени и неутрални нюанси на бежово и екрю.

Ноктите стилет ще бъдат новост.
Модните нокти за пролет-лято 2022 не се различават значително от тези, които се появиха в тенденциите на есенно-зимния сезон.

Червеният маникюр все още е на мода (всички любители на класиката трябва да са доволни от тази новина), ноктите боядисани само с безцветен лак и тези в сребърни и златни нюанси. Новостта са смели и противоречиви стилетни нокти и модели, които се пренасят 1:1 от нашите дрехи.

Маникюр 2022 – класически червен

МАНИКЮР ТЕНДЕНЦИИ

Червените нокти вече направиха страхотно завръщане към водещите тенденции през предишния есенно-зимен сезон. Тази пролет ще ги носим както с елегантни рокли, така и с дънки в комплект с кецове и тениска.

Най-модерни ще бъдат тези със силно лъскаво, почти огледално покритие. Затова вземете топ лак, който не само ще придаде на ноктите ви красив блясък, но и ще удължи трайността на грима ви.

2. Естествени

маникюр

Още една тенденция в маникюра, която остава модерна за още един сезон. И ще зарадва всички минималисти!

Особено внимание изискват ноктите, изчеткани с безцветен лак (или в нюд нюанси) и напълно естествените. Плочките трябва да са равномерни, кожите да са навлажнени, а ръбът да е идеално подпилен и добре поддържан.

Голямото предимство на този маникюр е, че се съчетава буквално с всичко. За по-големи събития можете да го подправите с малко лъскаво горно покритие.

3.Модни нокти пролет-лято 2022 – стилет

маникюр 2022

Ново за този сезон! И много противоречиво. Стилетните нокти, т.е. много дългите, заострени нокти, обикновено много остри (те също могат да се пилят равномерно), не са най-удобните за носене.

Красотата им също не е еднозначна, но знаем, че има фенове на такива екстремни нокти. Как да ги боядисате? Най-добрите покриващи нюд лакове.

4.Цветни декорации

маникюр тенденции 2022

На шоуто на Markarian моделите се появиха с маникюр, тясно свързан с тоалетите и декорациите, които бяха облечени. Розов пуловер и лък в косата с червени сърца и нокти със сърца в същите цветове – цялото изглежда много момичешко и кокетно.

Мечтаете ли за такъв маникюр, но чувствате, че не можете да се справите със сложни модели? За какво са стикерите за нокти! Нанасянето им е много просто – просто отлепете стикера, поставете го върху чинията и го залепете равномерно (това, което стърчи отвъд нокътя, го изрежете с ножица или го пилете).

4. Металик

маникюр тенденции

Златните и сребърните нокти вече бяха модерни през есента и зимата. Така или иначе металик лаковете са на мода от няколко сезона. Изглеждат страхотно както във вечерния вариант – в компанията на пайети или „малка черна рокля“, така и в дневния вариант – със свободни дънки, памучна риза и ботуши.

Металните лакове изглеждат най-добре на къси, внимателно пилирани (полукръгли) нокти.

Прочетете още :

6 идеи за коледен маникюр

5 идеи за маникюр за Св Валентин

Лек за напукани пети в 3 лесни стъпки

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *